Barca: Bartomeu hajthatatlan, nem hajlandó tárgyalni Messi eladásáról

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.02. 22:00
null
Jorge Messi nagy reményekkel érkezett meg a tárgyalásra, de csalódottan kellett távoznia (Fotó: AFP)
Véget ért Josep Maria Bartomeu barcelonai klubelnök és Lionel Messi édesapja, Jorge csúcstalálkozója, amelyen a katalán klub első embere ismét leszögezte, az argentin szupersztár nem eladó, és egyetlen kérővel sem hajlandó tárgyalni az átigazolásáról.


Lionel Messi édesapja szerdán abban a reményben érkezett Barcelonába, hogy az elválás békés feltételeiről egyeztessen Josep Maria Bartomeuval, a katalán klub elnökével, aki – ha a nyilvánosság előtt nem is, de – a színfalak mögött korábban már ismertette álláspontját: Messi nem eladó.

Ezt Bartomeu szerdán elmondta Messi édesapjának, testvérének és a család ügyvédjének is – a másfél órás találkozó részleteiről elsőként a Mundo Deportivo számolt be. A Barcelona első embere kerek perec kijelentette, nem hajlandó tárgyalni Messi eladásáról, mert a klubnál továbbra is nagyon szeretnék, ha maradna, és teljes mértékben számítanak rá. Ezt alátámasztva Bartomeu új, kétéves szerződést ajánlott Messi képviselőinek.

Sokkal okosabbak tehát nem lettünk a felek szerdai egyeztetése után. Az álláspontok nem közlekedtek, de további tárgyalások várhatók.

„A fiam nem akar itt maradni” – idézi Jorge Messit az argentin TyC Sports televíziós csatorna.

Mint ismert, a La Liga közleménye szerint Messi csak akkor távozhat a Barcától, ha kifizetik a 700 millió eurós kivásárlási árát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik