Barcelona: az új igazolás különös kérést kapott a Nike-tól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.08. 16:40
null
Frenkie de Jong nem biztos benne, hogy teljesíti a Nike kívánságát (Fotó: Dutch Football/Twitter)
Az FC Barcelona január végén jelentette be, hogy 75 plusz 11 millió euróért megvásárolta Frenkie de Jong játékjogát az Ajaxtól. A 21 esztendős labdarúgó csak a nyáron csatlakozik az új csapatához, ám a katalánok mezszponzorának, a Nike-nak máris volt egy különleges kérése hozzá.

 

A Barcelonával ötéves szerződést kötő Frenkie de Jong egy interjúban elmondta, a Paris Saint-Germainhez is szerződhetett volna volna, ám annak ellenére, hogy a francia alakulatban való szereplés is jó lehetőségnek tűnt, inkább a Barcelonát választatta, aminek köszönhetően teljesült egy álma.

A 21 éves középpályás arról is beszélt, hogy hányas számú dresszben szeretne leginkább futballozni a Barcelonában, illetve azt is elmondta, hogy a katalánok mezszponzora, a Nike különleges kéréssel fordult hozzá.

„Jó lenne a 21-es szerelésben játszani, ez a szám közel áll hozzám. Ezzel kapcsolatban még várnom kell, hiszen csak az új idény elején lesznek kiosztva a számok. Majd meglátjuk… Viszont már most felmerült egy ötlet, hogy Frenkie névvel a mezemen szerepeljek, mivel a Nike merchandising szempontokból ezt tartja előnyösnek. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt szeretném…” – idézi a Mirror Frenkie de Jongot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik