Barcelona: az átépítés után új nevet kaphat a Camp Nou

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.12. 12:16
Több mint félmilliárd euróból alakul át néhány éven belül a spanyol labdarúgó-élvonalban (La Liga) szereplő Barcelona stadionja, ám ha a klub vezetősége eléri a célját, a létesítmény megválik a Camp Nou névtől.

A Camp Nou több mint 550 millió euróból újul meg, és várhatóan a 2021–2022-es szezonra készül el. A kibővített stadion 105 000 néző befogadására lesz képes, és a tervek szerint új tetőt kap. Emellett lecserélik az eredményjelző képernyőket HD-s változatra, valamint új VIP-részlegeket alakítanak ki.550 millió euróból újul meg, és várhatóan a 2021–2022-es szezonra készül el. A kibővített stadion 105 000 néző befogadására lesz képes, és a tervek szerint új tetőt kap. Emellett lecserélik az eredményjelző képernyőket HD-s változatra, valamint új VIP-részlegeket alakítanak ki.

A tervek között szerepel továbbá az is, hogy a Camp Nou nevet lecserélik, és ahogy az már a futball világban megszokott, valamelyik nagyvállalat lesz a névadó szponzor. A klub vezetősége azt reméli, hogy már a következő év elején sikerül megegyezniük erről valamelyik vállalattal, amelytől nagyjából 200 millió eurót kérnének az új névért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik