Barcelona: Argentínából érkezhet Valverde utódja – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.10.04. 12:11
null
Marcelo Gallardo a Barcelona célkeresztjében (Fotó: AFP)
A spanyol As információi szerint a River Plate-tel remeklő Marcelo Gallardo válthatja Ernesto Valverdét, ha nem javul a Barcelona formája. A 43 éves szakember 2014 nyara óta a Buenos Aires-i klub edzője, és bár azóta a bajnoki cím még nem jött össze, kétszer nyert Libertadores-kupát, egyszer Copa Sudamericanát, kétszer pedig Argentin Kupát a csapattal.

 

Az As a TNT Sportsra hivatkozva számolt be arról, hogy a Barcelona első számú edzőkiszemeltje Marcelo Gallardo, arra az esetre, ha nem javul a katalán klub bajnoki formája. A csapat jelenleg a spanyol élvonal negyedik helyén áll, és már most két vereségnél jár, holott az előző évadban 38 forduló alatt összesen háromszor kapott ki.

Gallardo 2014 nyara óta a River Plate edzője, és bár azóta a bajnoki cím még nem jött össze, kétszer nyert Libertadores-kupát, egyszer Copa Sudamericanát, kétszer pedig Argentin Kupát a csapattal.

A lap ugyanakkor megjegyzi, Gallardo továbbra is a Riverre szeretne koncentrálni, így nem valószínű, hogy idény közben könnyen mozdítható.

Valverde 2017 májusában vette át a Barcelona irányítását, s a harmadik idényét tölti a katalán együttes élén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik