Barcelona: ajánlatot tettek a Dinamo Zagreb kiválóságáért

I. M.I. M.
Vágólapra másolva!
2019.12.31. 14:39
null
Dani Olmo (jobbra) remek kvalitásait a Ferencváros ellen is megmutatta (Fotó: Szabó Miklós, archív)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona formális ajánlatot tett a Dinamo Zagreb labdarúgójáért, Dani Olmóért. A 21 éves szélső 35 millió euróért válthat klubot, de várhatóan csak 2020 nyarán.

 

A Dinamo Zagreb már elutasított egy informális ajánlatot Dani Olmóért, aki novemberben a vele kapcsolatos pletykákra reagálva úgy fogalmazott: nem zár ki semmit és egyetlen klubot sem, de egyelőre csak jelenlegi csapatára koncentrál. A kérdés, hogy meddig, ugyanis az As és az El Mundo Deportivo egybehangzó információi szerint a Barcelona hivatalos ajánlatot tett a horvát klubnak. Mindkét lap úgy tudja, hogy 35 millió euróért válthat klubot Dani Olmo, de nem a holnap kezdődő téli, hanem a jövő nyári átigazolási időszakban.

Olmo 2015-ben került a Dinamo Zagrebhez a Barcelonától egy csereüzlet keretein belül. Azóta a zágrábiak húzóembere lett, augusztusban betalált többek között a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is, a csoportkörben pedig emlékezetes gólt szerzett a Manchester City ellen. Novemberben bemutatkozhatott a spanyol válogatottban is Málta ellen, a 7–0-ra megnyert találkozón ő maga is eredményes volt.

Hírbe hozták többek között az Ajaxszal, a Tottenhammel és az Atlético Madriddal, de a jelek szerint a Barcelona lehet a befutó. A 21 éves szélső piaci értékét 40 millió euróra becsülik, a Barcelona jövő nyáron 35 millió euróért szerezheti meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik