Barcelona: Abidal távozik; Valdés Monacóban? - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.05.28. 08:42
Javában zajlik már a keret kialakítása a következő idényre a spanyol bajnok Barcelonánál. A brazil Neymar megszerzése immár biztos, a távozók névsora pedig – amelyen Víctor Valdés és Éric Abidal neve is szerepel – körvonalazódni látszik.

A katalán Sport napilap információi szerint a klub 33 esztendős francia védője, Éric Abidal nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, s hivatalos sajtótájékoztató keretein belül jelenti be távozását a klubtól.A katalán Sport napilap információi szerint a klub 33 esztendős francia védője, Éric Abidal nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését, s hivatalos sajtótájékoztató keretein belül jelenti be távozását a klubtól.

A korábban májátültetésen áteső Abidal még egy-két szezon szeretne profi labdarúgóként eltölteni mielőtt végleg szögre akasztja sokat megélt cipőit, de a Barcában nem tudják garantálni számára a kellő játéklehetőséget. Állítólag a francia élvonalba térhet vissza az 55-szörös válogatott, aki korábban a Monacóban, a Lille-ben és az Olympique Lyonban is szerepelt.

S ha már Monaco: spanyol hírek szerint a nagy költekezésbe kezdő hercegségi klub is bejelentkezett a Barcelonából távozni vágyó Víctor Valdésért, aki állítólag hétfőn Monacóba utazott. A spanyol válogatott kapust korábban az angol élvonalbeli Arsenallal hozták szóba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik