Barcelona: a szurkolók este betörtek a Camp Nouba – videó

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.27. 08:51
A legfrissebb hírek szerint Lionel Messi meghozta végső döntését, és akármi történik, távozni akar a katalánoktól, amilyen gyorsan csak lehet. És hogy mennyire nagy a baj az FC Barcelona labdarúgócsapatánál, azt jól mutatja, hogy már a drukkereknél is betelt a pohár.

A tüntetők már kedd este megjelentek a Camp Nounál, a tüntetés akkor még minden különösebb rendbontás nélkül zajlott, a szurkolók ugyanis inkább azzal voltak elfoglalva, hogy megmutassák Lionel Messinek, hányan támogatják.

„Szeretünk, maradj Messi, maradj Messi!” – ezt a rigmust skandálta a tömeg kedd este.

Szerda estére azonban úgy tűnt, már a drukkerek is hitüket vesztették, hogy meg lehet győzni Messit a maradásról, ezzel a tüntetés hangulata is megváltozott.

És persze a rigmusok is, a „Szeretünk, Messi!” helyett ugyanis most azt ordították: „Bartomeu takarodj!”

És miután úgy érezték, ennyi nem elég, a biztonsági emberek pedig tehetetlenek voltak, a dühös szurkolók áttörték a kapukat, és különböző molinókat feszítettek ki a stadion köré, melyen a Barcelona vezetőségét szidják.

 

Ezután állítólag az volt a terv, hogy Bartomeu házához is vonuljanak át, ám erre nem került már sor. A tüntetést végül a katalán rendőrség (Mossos d'Esquadra) oszlatta fel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik