Barca: a PSG helyett Angliába kerülhet a brazil – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.08.06. 16:35
null
Coutinho elhagyhatja a Barcelonát (Fotó: AFP)
Meglepő fordulat állhat be az eddig leggyakrabban a PSG-vel összeboronált Philippe Coutinho ügyében, a francia L'Équipe értesülései szerint ugyanis visszatérhet Angliába. A lap információi szerint az Arsenal kölcsönvenné a 27 éves brazilt, akinek 2023 nyaráig él a szerződése a Barcelonánál.

 

A Barcelona a hírek szerint mindenképpen szeretne megszabadulni a 142 millió euróért másfél éve igazolt Coutinhótól, de legalábbis a fizetésétől egészen biztos, ezért a klub készen áll bármilyen megoldás elfogadására, hogy fizetési terhei csökkenjenek.

A lap információi szerint a brazil játékos esetében a kölcsönadás lehet a megoldás, a célpont pedig az Arsenal lenne, bár ezt az értesülést egyelőre egyik klub sem erősítette meg.

Coutinho 2018 januárjában került a Liverpooltól a Barcelonába, ám ott már nem tudta azt a meggyőző teljesítményt nyújtani, amivel a Premier League meghatározó játékosává vált, ezért a katalán klub már nem feltétlenül ragaszkodik hozzá.

Arra pedig, hogy a pletykáról a legnagyobb francia sportnapilap számolt be, az lehet a magyarázat, hogy Coutinhót a nyári átigazolási időszakban igen gyakran boronálták össze a PSG-vel, ám – ha a zuhanyhíradónak hinni lehet – ez az üzlet nem jön össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik