Barcelona: a csapattárs szólt vissza a Messit kritizáló Pelének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.09. 13:14
null
Jordi Alba (jobbra) védelmébe vette Lionel Messit (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, Pelé, a legendás brazil labdarúgó a Folha de S.Paulónak adott interjújában eléggé beleszállt Lionel Messibe, a Barca futballistájába. Az argentin válogatott játékost ezúttal barcelonai csapattársa, Jordi Alba vette a védelmébe – ezzel együtt pedig vissza is szólt Pelének.

 

Mint ismert, Pelét arra kérték, hogy korábbi önmagát hasonlítsa össze Lionel Messivel, a Barcelona ötszörös aranylabdás argentin sztárjával – a 78 éves legenda pedig meglehetősen érdekes választ adott.

„Hogyan hasonlítasz össze valakit, aki jól fejel, illetve jobb és bal lábbal is jól lő, egy olyannal, aki egylábas futballista, csak egy cselt ismer, és a fejjátéka sem az igazi? Ahhoz, hogy valakit Peléhez hasonlítsunk, mind a két lábával jól kell lőnie, és gólokat kell fejelnie”– mondtaPelémagáról és Lionel Messiről a Folha de S.Paulónak.

Messi szombaton, az Espanyol elleni városi derbin két szabadrúgásgólt is szerzett, nem csoda, hogy csapattársa, Jordi Alba védelmébe vette a mérkőzés után.

„Pelének nem lehet túl jó a szeme, ha tényleg ezt mondta Messiről. Leo messze a világ legjobbja. Mindannyian tudjuk, hogy vannak kampányok ellene a klubok és a média részéről, de akkor is Messi a legjobb” – idézi Jordi Albát a katalán Sport.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik