Barcelona: a 19 éves tehetség a Dortmundba igazolhat

Vágólapra másolva!
2013.05.28. 11:27
Katalán sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Barcelona 19 éves tehetsége, Gerard Deulofeu a Borussia Dortmundhoz igazolhat kölcsönbe.

A Sport.es írása szerint az óriási ígéretnek tartott Deulofeu a következő idényt egy Bajnokok Ligájában szereplő klubnál szeretné tölteni kölcsönben.

A nemrég 2017-ig hosszabbító támadó állítólag nem szeretne Marc Bartra vagy Martín Montoya sorsára jutni, vagyis a kispadot koptatni a Barcában, inkább rendszeres játéklehetőségre vágyik a legmagasabb szinten.

Az olykor-olykor némi magatartásbeli problémákkal küzdő fiatal ügynöke, Ginés Carvajal a hírek szerint már közölte a klub felé ügyfele szándékait.

A Sport szerint Deulofeu a BL-döntőben vereséget szenvedő Borussia Dortmundnál köthet így ki. Egyrészt, mert Mario Götze és Robert Lewandowski (várható) távozásával megüresedik néhány poszt Jürgen Klopp támadószekciójában, másrészt, mert Deulofeu ügynöke már más játékosok Bundesligába való igazolásánál is közreműködött, mint például Raúl Schalkéba vagy Dani Carvajal Bayer Leverkusenbe szerződésénél.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik