Barcelona: 70 millió euró és két játékos az Inter csatáráért?

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.03. 14:24
null
Lautaro Martínez megszerzését komolyan gondolják Barcelonában (Fotó: AFP)
Nemzetközi lapértesülések szerint az FC Barcelona a nyári átigazolási időszakban 70 millió euró mellett két játékosa, Nélson Semedo és Arturo Vidal játékjogát is felkínálja az Internazionalénak Lautaro Martínezért cserébe.

 

A katalán klub vezetőségének nem titkolt szándéka, hogy hosszú távon a 22 esztendős argentin csatárral pótolja a 34. életévében járó, jelenleg épp súlyos térdsérüléséből lábadozó Luis Suárezt, és a legfrissebb hírek szerint a nyáron nagy erőket mozgósít majd, hogy a Camp Nouba csábítsa az Inter egyik legjobbját.

NÉGY JÁTÉKOS ÉRKEZHET

Ugyancsak keddi hír, hogy a Sport úgy tudja, a Barcelona a nyáron négy játékost szeretne igazolni: két támadót és legalább két védőt. Az egyik támadó egy klasszikus középcsatár lehet, aki tehermentesíthetné Suárezt (erre a feladatra szemelték ki Lautaro Martínezt), a másik pedig egy szélső.

A Sport napilap információja szerint a Barcelona 70 millió eurót, továbbá két játékosát, Nélson Semedót és Arturo Vidalt ajánlja majd a milánói egyletnek Martínezért cserébe, aki idényenként hétmillió eurót kereshetne a katalán alakulatnál – körülbelül háromszor annyit, mint amennyi jelenleg Olaszországban üti a markát.

A 17-szeres argentin válogatott futballista szerződésében 111 millió eurós kivásárlási ár szerepel, szerződtetésén a Barcelona mellett a két manchesteri gigász, a United és a City, valamint a Real Madrid is gondolkodik.

Martínez a jelenlegi idényben 21 olasz bajnoki mérkőzésen 11 gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligájában hat meccsen ötször volt eredményes – egyszer a Camp Nouban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik