Barcelona: 12 millió euróért visszavásárolták a szélsőt – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 16:50
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona a hivatalos honlapján jelentette be, hogy aktiválta a Gerard Deulofeu szerződésében lévő opciót, és visszavásárolta a 23 esztendős spanyol szélsőt az Evertontól. A katalánok a hírek szerint 12 millió eurót fizettek az elmúlt fél évet kölcsönben a Milannál töltő játékosért.

Az átigazolásnak az ad pikantériát, hogy Deulofeu brit lapok szerint a napokban közölte a spanyol egyesülettel, nem kíván a kispadon ülni, számára az állandó játéklehetőség a legfontosabb, ezért nem áll szándékában visszatérni Barcelonába, ahol 2011 és 2013 között összesen hat tétmeccsen lépett pályára.Deulofeu brit lapok szerint a napokban közölte a spanyol egyesülettel, nem kíván a kispadon ülni, számára az állandó játéklehetőség a legfontosabb, ezért nem áll szándékában visszatérni Barcelonába, ahol 2011 és 2013 között összesen hat tétmeccsen lépett pályára.

A háromszoros spanyol válogatott támadó – aki a korosztályos nemzeti csapattal jelenleg az U21-es Európa-bajnokság döntőjére készül – két évvel ezelőtt került a Barcelonától az Evertonhoz, ám a katalán klub a szerződésbe 12 millió eurós visszavásárlási opciót foglalt, amit most aktivált.

Deulofeu 2017 januárjában a kevés lehetőség miatt Olaszországba, a Milanhoz ment kölcsönbe, a piros-feketéknél pedig hamar stabil kezdővé vált, 17 bajnokin összesen négyszer volt eredményes, emellett kiosztott három gólpasszt is.

A katalánokhoz visszatérő futballista megállapodása 2019-ig szól a Barcánál.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik