Barca: volt csapattársával poénkodott óriásit Piqué – kép

Vágólapra másolva!
2019.10.01. 09:58
null
Gerard Piqué és Kevin Prince-Boateng örül Lionel Messivel – nem sok ilyenre volt példa fél év alatt (Fotó: AFP)
Volt csapattársával poénkodott az Instagramon Gerard Piqué, az FC Barcelona futballistája. A 433 nevű oldal feltett az Instagramra egy képet a Barca 2011-es Bajnokok Ligája-döntőben szereplő kezdőcsapatáról azzal a kérdéssel, hogy ki hiányzik a tizenegyből. A Barca védője egyből rávágta a „megoldást”.


Piqué humoros kedvében lehetett, ugyanis Kevin-Prince Boatenget jelölte meg hozzászólásban. Mint ismert, a már a Fiorentinában futballozó ghánai támadó a 2018–2019-es idény második részében tartozott a Barca kötelékébe, fél év alatt mindössze négy tétmérkőzésen lépett pályára – mondhatjuk tehát, hogy nem váltotta meg a világot.

És hogy kivel egészül ki a Víctor Valdés – Dani Alves, Javier Mascherano, Gerard Piqué, Eric Abidal – Xavi, Sergio Busquets, Andrés Iniesta – Lionel Messi, Pedro Rodríguez összeállítású csapat? A valódi megoldás David Villa, aki a 69. percben gólt is szerzett a Manchester United elleni fináléban a Wembleyben. A találkozót a magyar játékvezető, Kassai Viktor vezette.

barcacentre on Twitter

A popular football account on Instagram with the name '433' has asked who is missing in this Barcelona XI. Gerard Piqué replied and tagged Kevin-Prince Boateng, who Barça loaned for six months last season. [ig: 433]



 

 

Who is missing⁉️

602.6k Likes, 23.3k Comments - @433 on Instagram: "Who is missing⁉️ "



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik