Barca: végleg távozik a szélső, 13 milliót kapnak érte – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.06.11. 13:56
null
Gerard Deulofeu végleg elhagyta a Barcelonát (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Gerard Deulofeu átigazolásáról megegyezett a Watforddal. Az angol klub 13 plusz 4 millió eurót fizet a spanyol szélsőért, aki öt évre írt alá a Premier League-ben szereplő alakulathoz.

 

A Barcelona a visszavásárlási opcióját aktiválva tavaly nyáron 12 millió euróért igazolta vissza az Evertonból Deulofeut, aki azonban az ősszel nem alkotott maradandót, 17 tétmérkőzésen csak két gólt szerzett. A Barcelona ezért januárban ismét túladott rajta, a Watford vette őt kölcsön, amely most 13 millió euróért végleg megszerezte.

Az angol klub bizonyos feltételek teljesülése esetén további négymillió eurót fizet Deulofeuért, aki öt évre, 2023-ig írt alá. Ha a Watford a jövőben eladja a spanyol szélsőt, az átigazolási díjból a Barcelona is részesül.

A katalánokhoz kapcsolódó hír még, hogy a La Masia egyik ékköve, az U19-es csapattal idén UEFA Ifjúsági Ligát nyerő Riqui Puig 2021-ig meghosszabbította a szerződését. A 18 éves középpályás kivásárlási ára 100 millió euróra emelkedett.





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik