Barca: váratlan helyre kerülhet a 10-es mez, ha Messi távozik

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.29. 17:15
Mint azt már minden futballkedvelő tudja, jelenleg úgy tűnik, a következő idényt már nem az FC Barcelona labdarúgócsapatánál kezdi meg Lionel Messi. Ha pedig az argentin valóban távozik, máris akad egy jelentkező a legendás 10-es mezszámra a gránátvörös-kékeknél...

Hogy Messi megy vagy marad, arra pontos választ egyelőre senki nem tud adni, de a legfrissebb sajtóhírek szerint az argentin klasszis a távozás mellett döntött, és már csak a búcsú részleteiről egyezkedik a Barcelona vezetőségével.

És ha Messi távozik, a legendás tízes mez is felszabadul a katalánoknál, a számra pedig már van is egy jelentkező a 20minutos.es beszámolója szerint.

Állítólag ugyanis a 2008–2009-es idény óta az argentinnál lévő mezszám Martin Braithwaite-hez kerülhet.

Braithwaite bejelentkezett a 10-es mezért… (Fotó: AFP)
Braithwaite bejelentkezett a 10-es mezért… (Fotó: AFP)

Más kérdés, hogy egyelőre még az sem biztos, hogy a dán futballista marad a Barcelonánál, a hírek szerint a finoman szólva optimista Braithwaite máris jelezte a vezetőség felé, ha Messi távozik, azonnal lecsapna a 10-es mezszámra.

Így, ha minden a 29 éves csatár tervei szerint alakul, a Messi mellett Ronaldinho, Juan Román Riquelme, Rivaldo, Jari Litmanen vagy épp Kubala László által viselt szám így ahhoz a Braithwaite-hez kerülhet, aki legutóbb a Middlesbrough-nál volt a tízes trikóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik