Barca: szétszedték Modricot az el Clásico után egy képpel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.01. 08:55
Mint azt valószínűleg már mindenki tudja, a Real Madrid 3–0-s vereséget szenvedett az FC Barcelonától a labdarúgó Király-kupa elődöntőjében, így a katalánok jutottak tovább. És most a gránátvörös-kékek a Twitteren ki is használták, hogy az ősi riválist cinkelhetik egy kicsit…

Aki látta a meccset, az pontosan tudja, nem nagyon lehet másra fogni a vereséget a Real Madridnál, mint hogy a Barcelona egyszerűen jobban játszott.

A blancók futballistáinak semmi nem akart összejönni szerda este, így többek között Luka Modric is elég látványosan szenvedett az elődöntő visszavágóján, különösen amikor Lionel Messit kellett fognia.

Az argentin most gólt ugyan nem szerzett, de megállíthatatlannak tűnt, épp ezért Modric mindent bevetett, hogy lelassítsa. Ebből született egy kép, amely aztán persze villámgyorsan körbejárta az internetet.

Ezen az látható, amint Modric már szinte a földön fekve a mezét rángatva próbálja meg megállítani a még mindig talpon lévő Messit.

A kép, amelyre lecsapott a Barcelona (Fotó: Twitter)
A kép, amelyre lecsapott a Barcelona (Fotó: Twitter)

Na, erre a fotóra csapott le a Barcelona Twitter-oldalának kezelője, aki nem kímélte a horvát középpályást, és az alábbi mondatot írta a feltöltött fotó mellé:

„Az online webshopunkból sokkal könnyebben megszerezheted Messi mezét…”

FC Barcelona on Twitter

Ez fájhatott… Modricéknak mindenesetre nem kell sokat várniuk, hogy kiegyenlítsék a számlát, szombaton ugyanis már a bajnokságban csap össze egymással a Real Madrid és a Barcelona.

SPANYOL LA LIGA
26. FORDULÓ
20.45:
Real Madrid–Barcelona (Tv: Spíler2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik