Barca: rengeteg pénz vagy a katalánok – a csatár választhat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.24. 13:44
Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata szeretne a nyári átigazolási időszakban egy csatárt gránátvörös-kék mezbe öltöztetni, Luis Enrique ugyanis úgy érzi, hogy ha a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar sztártrióból valaki kiesik, képtelenek megfelelően pótolni. Már a kiszemelt is megvan a pozícióra – jobban mondva a kispadra…

A spanyol As úgy tudja, csatárokkal „szemeznek” a katalánok, akik szívesen látnák Barcelonában a jelenleg az Atlético Madridot erősítő Fernando Torrest.szívesen látnák Barcelonában a jelenleg az Atlético Madridot erősítő Fernando Torrest.

A spanyol támadó az AC Milan játékosa, kölcsönben futballozik madridi nevelőegyesületében, de szerződése a 2015–2016-os idény végén lejár a fővárosi klubbal.

Mint arról beszámoltunk, Torresnek több ajánlata is van, és menedzsere állítása szerint egy klub „a világ legjobban fizetett futballistájává” tenné a csatárt.

A hírek szerint Torrest az Egyesült Államokból és Ázsiából is hívják, ám most a Barcelona is bejelentkezett, amely őszintén közölte, hogy kiegészítő embernek, azaz a kispadra szerződtetné a támadót.

Kérdés, hogy a 31 esztendős, 110-szeres válogatott klasszisnak a pénz vagy a presztízs a fontosabb…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik