Barca: Piqué elmesélte a legőrültebb szívatását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.15. 10:41
Gerard Piqué, az FC Barcelona labdarúgócsapatának játékosa a katalán TV3-nak adott egy interjút a minap, és kimerítő részletességgel mesélt arról, mi hiányzik neki a legjobban Angliából.

Piqué 2004 és 2008 között futballozott Manchesterben, s a legjobban az angol humor hiányzik neki az Egyesült Királyságból. A spanyol most elárulta azt is, mi volt a legőrültebb szívatás pályafutása alatt.

„Angliában az a legjobb, hogy soha, senki nem sértődik meg, bármilyen őrült viccet is találsz ki. Megpróbálnak visszavágni, de nem balhéznak. Barcelonában annyira nem értékelik a humoromat. Van, hogy kilyukasztom egy-két csapattársam autójának kerekeit, de ez mind semmi a manchesteri időkhöz képest!” – kezdte Piqué.

„Egy nap Patrice Evra bejött egy olyan cipőben, amiért előtte hónapokig könyörgött a szponzornak. Rajta voltak a gyermekei nevei, elképesztően kidolgozott volt. Mikor elment zuhanyozni, fogtuk a cipőt, csináltunk egy kis tüzet, és elégettük, amit le is videóztunk, majd elküldtük neki. Maradjunk annyiban, a Barcánál az ilyesmire annyira nem vevők, egészen más kultúra…” – mondta a spanyol védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik