Barca: „Neymar mindenkinél jobban bánja a távozást”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.06. 14:22
null
Adriano (jobbra) szerint Neymar nagyon bánja, hogy elhagyta az FC Barcelonát (Fotó: AFP, archív)
Az FC Barcelona korábbi, a török Besiktas jelenlegi játékosa, a brazil Adriano Correia a spanyol Cadena SER rádióállomás El Larguero elnevezésű műsorában szerepelt, ahol érdekes kulisszatitkot árult el honfitársáról, egyben korábbi csapattársáról, Neymarról.

 

„Három héttel ezelőtt beszéltem Neymarral. Mindannyian, akik korábban a Barcában játszottunk, megbántuk a távozást, de az az érzésem, hogy ő mindenkinél jobban bánja.”

Mint ismert, Neymar 2013-ban érkezett a katalánokhoz, ahonnan 2017-ben a Paris Saint-Germainhez igazolt át, a PSG-nél azóta is elkerülik a sikerek a Bajnokok Ligájában.

Adriano korábbi csapatáról még azt is elmondta, hogy nem túlságosan meglepő módon a triplázás az idei célkitűzés, és maximálisan esélyesnek tartja erre a Barcát. Saját karrierje tekintetében áldottnak tartja magát, miközben az emberek azt mondják neki, remek pályafutást tudhat magáénak.

A most 34 éves futballista 2010-ben érkezett a Sevillától a Barcához, amelyben189 tétmérkőzésen 17 gólt szerzett balhátvédként, emellett 23 gólpasszt is kiosztott. 2016-ban távozott a Besiktashoz, amelynél azóta is játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik