Barca: Nem tudom, mikor és hogy, de odaigazolok! – Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.08. 14:57
Lionel Messi jövője még mindig nincs tisztázva. Az FC Barcelona klasszisának szerződése 2018 nyarán lejár, és a klubja továbbra sem hosszabbított vele. Hogy már a mostani szerződése lejártával, vagy később, az még nem egyértelmű, de úgy tűnik, az biztos, hogy Messi csapatot fog váltani…

„Az álmom nem változott, játszani fogok még a nevelőegyesületemben, az argentin Newell’sben!” – válaszolta a TyC Sports kérdésére Messi, amikor megkérdezték, a Barcelonában fejezi-e be a pályafutását.„Az álmom nem változott, játszani fogok még a nevelőegyesületemben, az argentin Newell’sben!” – válaszolta a TyC Sports kérdésére Messi, amikor megkérdezték, a Barcelonában fejezi-e be a pályafutását.

Lionel Messi biztos benne, egyszer haza fog térni (Fotó: AFP)
Lionel Messi biztos benne, egyszer haza fog térni (Fotó: AFP)

„Őszintén megmondom, még én sem tudom, mi lesz. Fogalmam sincs, mikor és hogyan kerülök vissza a nevelőegyesületemhez, azt azonban tudom, egy nap visszatérek, és remélem, hasonló szinten tudok majd ott is futballozni, mint Barcelonában” – tette hozzá az argentin.

A legutóbbi hírek szerint eközben a gránátvörös-kékek vezetősége nagy erőkkel dolgozik azon, hogy meghosszabbítsa legjobbja szerződését, és készek életre szóló kontraktust kínálni Lionel Messinek.

Az argentin válogatott csapatkapitánya a jövő évi világbajnokságról is szót ejtett, amelyen szívesen elkerülné a spanyolokat a csoportkörben.

„Nem szeretném, ha a csoportkörben összesorsolnának minket Spanyolországgal” – nyilatkozta a támadó. Hozzátette: a spanyolokat nagyon erős riválisnak tartja.

A három évvel ezelőtt világbajnoki döntőt játszó, s a brazíliai torna legjobb játékosának megválasztott Messi szerint Spanyolország mellett Brazília és Németország a jövő évi esemény favoritja, illetve negyedikként Franciaországot is odasorolta a végső győzelemre esélyes együttesek közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik