Barca: Messi viszontlátná Neymart a csapatban – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.19. 11:29
null
Neymar két év után ismét a Camp Nouban köthet ki (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülések szerint Lionel Messi megkérte az FC Barcelona elnökét, Josep Bartomeut, hogy mindenképp hozza vissza Neymart a PSG-ből. Az üzletbe a katalán klub akár Antoine Griezmannt is bevonhatja, aki azonban még mindig az Atlético Madrid játékosa.

 

Az El Mundo szerint Messi arról beszélt Bartomeuval, hogy igazolja át Neymart, aki 2017-ben hagyta el a katalánokat. További értesülések szerint az FC Barcelona elnöke már dolgozik az üzleten, amely közel sem lesz egyszerű. A PSG elnöke ugyan eladná a brazil világsztárt, ám legalább annyi pénzt szeretne kapni érte, amennyit két évvel ezelőtt kifizettek a Barcának, azaz 222 millió eurót.

A spanyol klub állítólag Griezmannt is bevonná az átigazolásba, akivel már márciusban megegyezett a katalán csapat – eztMiguel Ángel Gil Marín, az Atlético vezérigazgatója mondta. A megállapodás szerint Griezmann július 1-jén csatlakozna a Barcához, s ez nem véletlen. Ettől a naptól kezdve ugyanis a francia játékos kivásárlási ára 200 millió euróról 120 millió euróra csökken, erre szeretne lecsapni Bartomeu.

A Camp Nou öltözőjében nem lelkesedtek a világbajnok támadó átigazolásáért, ezért azonnal tovább is passzolhatják Griezmannt Párizsba a Neymar-üzlet részeként. A 28 éves csatár értéke fedezné a brazil klasszis árának több mint a felét, az FC Barcelona elnökének azonban még mindig számolnia kell Neymar fizetésével, ami évi csaknem 37 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik