Barca: merész tanács, honfitársa a Realba küldené Messit!

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.01. 10:03
null
„Micsoda? Hogy én menjek a Real Madridba?” (Fotó: AFP)
Finoman szólva is érdekes véleményt fogalmazott meg Lionel Messivel kapcsolatban Hugo Gatti, az argentin válogatott korábbi kapusa. A La Plata, a River Plate és a Boca Juniors korábbi játékosa szerint Messinek el kell mennie a Real Madridba ahhoz, hogy bizonyítsa, van akkora játékos, mint Cristiano Ronaldo.

 

Gatti az El Chiringuito de Jugones nevű televíziós műsorban adott nyilatkozatát a Marca is idézi – nem túlságosan kedvező felhanggal szólt honfitársáról a 75 éves korábbi játékos.

„Úgy tűnhet, hogy argentinellenes vagyok, de amíg nem játszik jól a nagy mérkőzéseken, addig megmarad a hazai meccsek játékosának. Elég tökösnek kell lennie ahhoz, hogy elmenjen a Real Madridba, és megcsinálja mindazt, amit Cristiano Ronaldo tett, ellenkező esetben csak egy játékos lesz a sok közül” – vallja a korábbi kapus.

„Cristiano a világ legjobb klubjába igazolt. Messi otthon, hazai pályán játszik, a megszokott körülmények között. Játsszon a Bajnokok Ligájában és a világbajnokságon, különben csak egy lesz a sok közül. Ha ott játszik, Johan Cruyff-fal, Diego Maradonával és Pelével vetekedhet. Jelenleg Messi akkor játszik, ha hagyják. Nagyon könnyű úgy játszani, hogy a hazai pályádon minden neked kedvez.”

A játékos kedvű Hugo Gatti 2004-ben (Fotó: AFP)
A játékos kedvű Hugo Gatti 2004-ben (Fotó: AFP)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik