Barca: mégis játszhat az Inter ellen Messi és Dembélé?

Vágólapra másolva!
2019.09.30. 13:04
null
Messi mégis ott lehet szerdán a Camp Nou gyepén? (Fotó: AFP)
A vártnál jobban halad Lionel Messi felépülése, így egyáltalán nem kizárt, hogy bekerül a meccskeretbe az Inter elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Ousmane Dembélé felépülése sem kizárt – mind a ketten a csapattal teljesítették a hétfői edzés egy részét.


A barcelonai Sport később a klub által megerősített információi szerint Dembélé és Messi is a csapattal teljesítette a hétfői tréning egy részét, ezt követően tovább folytatták a speciális rehabilitációs programjukat. A katalánok mindent elkövetnek azért, hogy legalább az Inter elleni meccskeretbe bekerülhessen a két játékos – erre annak ellenére is van esély, hogy korábban mindkettejük esetében csekély reményt fűztek ehhez a sajtóban.

Mint ismert, Messi a Villarreal elleni, szeptember 24-i bajnoki meccsen sérült meg újra korábbi gondjai után, míg Dembélé a Getafe elleni La Liga-találkozó előtt dőlt ki az idényben másodszor.

A Barcelona a Dortmundban elért döntetlenje után először az Inter ellen lép pályára hazai pályán a jelenlegi BL-kiírásban.

FC Barcelona on Twitter

Ciutat Esportiva Leo #Messi y @Dembouz train for part of the session with the group #ForçaBarça


 

OKTÓBER 2., SZERDA

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ
F-CSOPORT
18.55: Slavia Praha–Borussia Dortmund
21.00: FCBarcelona–Internazionale

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik