Barca: máris tervezgetnek, újra csíkos lehet a mez – kép

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.21. 10:43
Habár még szinte alig kezdődött el a La Liga 2019–2020-as idénye, a Barcelonánál máris a következő hazai dressz tervezésén fáradoznak. 

A barcelonai Sport értesülései szerint hiába a jelenlegi idényben használatos négyzetrácsos mintájú mez, a katalánok és a Nike közös döntése alapján a csapat visszatér a hosszában csíkozott mezhez, amely a száz évvel ezelőtt, az 1919–1920-as idényben Paulino Alcántaráék által viselt felszereléshez hasonlít majd. A megszokott gránátvörös-kék sávok közé azonban a tervek szerint egy kis sárga csík is beférkőzik majd.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a vezetőség egy csoportjával együtt támogatja a lenti dizájn megvalósítását, amelyet a barcelonai lap hozott elsőként nyilvánosságra. Sport értesülései szerint hiába a jelenlegi idényben használatos négyzetrácsos mintájú mez, a katalánok és a Nike közös döntése alapján a csapat visszatér a hosszában csíkozott mezhez, amely a száz évvel ezelőtt, az 1919–1920-as idényben Paulino Alcántaráék által viselt felszereléshez hasonlít majd. A megszokott gránátvörös-kék sávok közé azonban a tervek szerint egy kis sárga csík is beférkőzik majd.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a vezetőség egy csoportjával együtt támogatja a lenti dizájn megvalósítását, amelyet a barcelonai lap hozott elsőként nyilvánosságra.

La Senyera on Twitter

This will be Barcelona's home kit for the next season. The new kit is inspired by what Barça wore a century ago, with Paulino Alcántara as scorer and star of that team. That season, 1919-20 qualified as the first 'Golden Age' of FC Barcelona. [sport]



SPANYOL LA LIGA
5. FORDULÓ

21.00:
Granada–FC Barcelona (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik