Barca: Londonban tárgyalnak Coutinhóról, a Pool 100 millió alatt nem adja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.25. 10:33
null
Coutinho nem sokat gondolkodna azon, átigazoljon-e a Barcelonába (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint az FC Barcelona képviselői Londonba utaztak, hogy megkezdjék a tárgyalásokat a Premier League-ben szereplő Liverpoollal Philippe Coutinho átigazolásáról.

 

Az utóbbi néhány hét során alig lehetett hallani a korábban pletykált Barcelona-Coutinho szálról. Ennek oka a Sport napilap szerint az, hogy a katalán klub a Paris Saint-Germainben futballozó Marco Verratti megszerzésére összpontosított, ám a lap úgy tudja, az olasz középpályás mozdíthatatlan, a PSG nem hajlandó eladni őt.

A Barca elöljárói így Londonba utaztak, hogy a Liverpoollal egyeztessenek Coutinho kapcsán. A Sport szerint a 25 esztendős brazil válogatott támadó örömmel futballozna a Barcelona színeiben, ügynöke nagy vonalakban meg is állapodott a gránátvörös-kékekkel. Coutinho állítólag évente 9 millió eurót keres a Pool játékosaként, a Barca ennél alacsonyabb alapfizetést kínál, de bónuszokkal kompenzálna.

Úgy tűnik, a La Liga legutóbbi kiírásában ezüstérmes Barcelonának csupán a Liverpoollal kellene megegyeznie, ám a „vörösök” vezetősége nem hajlandó könnyen lemondani legnagyobb sztárjáról. A Sport szerint a Bajnokok Ligájában induló együttes legalább 100 millió eurót kér Coutinhóért, aki az előző idényben 31 Premier League-mérkőzésen 13-szor talált be és hét gólpasszt adott. A Barcelonánál úgy számolnak, kitartó alkudozással végül 80 millió euró körüli összegért meg tudják vásárolni a 27-szeres felnőtt válogatott, U20-as világbajnok játékost, aki nem mellesleg a PSG-vel összeboronált Neymar jó barátja, így szerződtetése maradásra ösztönözheti a Barca sztárját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik