Barca: különös tanács Dembélének, ez megoldaná a gondokat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.12. 18:18
null
A Tottenham ellen nem úgy tűnt, mintha Dembélének bármilyen gondja lenne – de azért kapott egy tanácsot, hátha (Fotó: AFP)
Egyedi ötlettel állt elő a Barcelona támadója, Ousmane Dembélé problémáinak kezelésére az Atlético Madrid korábbi játékosa, Paulo Futre. A „matracosokat” két periódusban összesen hét szezonon át szolgáló egykori szélső szerint egy barátnő megoldaná a fiatal francia gondjait, ehhez pedig egy közismert alkalmazást hívna segítségül…



„Egy tanács az uraknak az FC Barcelonánál: töltsék le Dembélének a Tindert, vagy bármelyik másik fiataloknak való ilyen újdonságot. A pontosság és a többi dolog helyreáll, ha lesz barátnője!” – írta a Twitteren Futre.

A Tinder nevű applikációt – ahogy az egykori portugál klasszis is mondja – elsősorban fiatalok ismerhetik, okostelefonokra kifejlesztett párkereső alkalmazásról van szó.

Az utóbbi időben rendszeresen hozzáállásbeli gondjai miatt került középpontba a világbajnok futballista. A katalán Sport szerint Dembélé a hétfői edzés előtt rövid beszédben kért elnézést csapattársaitól az újabb késésért.

Kedden mindenesetre semmilyen problémát nem lehetett látni a Barcelona 11-esének játékán: a Tottenham elleni BL-meccsen remekbe szabott szólógólt lőtt.

 

Paulo Futre on Twitter

Un consejo para los señores del @FCBarcelona : descarguen tinder a Dembélé o alguna de estas modernidades de los chavales. La puntualidad y demás distracciones se arreglan echándose novia !! PS: por mi estilo de juego es normal que me encanten sus destellos de crack



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik