Barca: Küldjük a madridiaknak a disznófejeket! – Piqué kőkeményen beszólt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.29. 09:58
Gerard Piqué, az FC Barcelona futballistája a La Resistencia éjszakai beszélgetős műsorban adott interjút, és ahogy azt tőle megszokhattuk, most sem fogta vissza magát.

Azt rögtön az elején érdemes leszögezni, hogy a Movistar+ adón futó, David Broncano vezette La Resistencia olyan műsor, amely arra megy rá, hogy kimozdítsa az interjúalanyokat a komfortzónájukból, és ezért szándékosan elég kellemetlen kérdéseket tesznek fel.

És ez Piquével elég jól sikerült, aki rögtön egy finoman szólva érdekes történettel állt elő.

„Van egy WhatsApp-csoportunk, amelybe az FC Barcelona összes jelenlegi játékosa, és néhány korábban nálunk játszó futballista kapott meghívást. Néha azzal szórakozunk, hogy felveszünk a csoportba madridi újságírókat, küldünk nekik egy csomó disznófejet emojikkal, aztán kirúgjuk őket a beszélgetésből” – mesélte nevetve Piqué, aki azt is elárulta, ki a Barca legviccesebb játékosa.

„Soha, senki nem hisz nekem, de Lionel Messi a legnagyobb troll, akivel valaha találkoztam, nagyon különleges és jó humora van!”

Piqué senkit sem kímélt… (Fotó: AFP)
Piqué senkit sem kímélt… (Fotó: AFP)

Aztán jöttek a furcsa kérdések, mint például, mikor szexelt utoljára?

Piqué válasza: „A Bernabéuban a meccs számít?”

Ezt követően a pénzre terelődött a szó, és Piqué elmondta, nagyon fontos számára, hogy sokat keressen, de ő semmi Zlatan Ibrahimovichoz képest, akinél jobban senki sem imádja a pénzt.

A műsorvezető ekkor megkérdezte, nagyjából mennyi pénzt keresett a spanyol védő az elmúlt hónapban.

Piqué zárásként csak ennyit felelt: „Többet, mint az Espanyol teljes költségvetése…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik