Barca: Koeman hivatalosan nem ülhet a kispadon, Setiénre várnak

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.09.17. 08:55
null
Ronald Koeman vezetőedzőként egyelőre nem ülhet le a kispadra (Fotó: AFP)
Spanyol lapértesülés szerint Ronald Koeman az FC Barcelona hivatalos tétmérkőzésein egyelőre nem vehet részt vezetőedzői státuszban, mert a katalán együttes még nem egyezett meg Quique Setiénnel a szerződésbontás részleteiről.

 

A Barca augusztus közepén menesztette Quique Setiént, aki januárban váltotta Ernesto Valverdét a kispadon. Setiénnel a gránátvörös-kékek ezüstérmesek lettek a La Ligában, a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben pedig megsemmisítő, 8–2-es vereséget szenvedtek el a Bayern Münchentől.

Setién helyére a holland Ronald Koeman érkezett, aki a spanyol szövetség szabályai szerint egyelőre tétmérkőzésen nem ülhet vezetőedzőként a Barcelona kispadján – tudta meg a COPE rádióállomás.

A Barcelona ugyanis még nem állapodott meg Setiénnel a szerződésbontásról. A 61 esztendős tréner januárban 2022-ig szóló megállapodást írt alá a katalán együttessel, és szeretné megkapni a szerződés szerinti hátralévő fizetését.

A COPE cikke szerint amíg a Barca nem jut dűlőre az előző edzőjével, Koeman mellett új játékosokat sem regisztrálhat a La Liga 2020–2021-es idényére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik