Barca: kínos – De Jong bemutatásán az elnök ellen tüntettek

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.07. 17:07
Gyakoriak a feszült pillanatok mostanában Barcelonában. Mint ismert, a katalánok minden erejükkel próbálják megszerezni Antoine Griezmannt és Neymart, miközben a helyi sajtóhírek szerint több okból is széthúzás van a vezetőségben – Jordi Mestre alelnök nemrég elhagyta a klubot, és Pep Segura általános menedzser távozását is pedzegetik. Frenkie de Jong pénteki bemutatása enyhíthette volna a feszültséget, ám az örömteli pillanatok közé néhány kínos momentum is becsúszott.
Frenkie de Jongnak örültek a Barca-szurkolók, Bartomeu elnöknek kevésbé (Fotó: AFP)

 

Mint arról mi is beszámoltunk, Mestre csütörtökön mondott le, Josep Maria Bartomeu elnöknek pedig rendkívüli sajtótájékoztatót kellett tartania, amelyen a francia és a brazil játékos esetleges érkezéséről, valamint a vezetőségben zajló folyamatokról is szót ejtett, remélve, hogy ezzel enyhítheti a nyomást.

Pénteken elérkezett az Ajaxtól szerződtetett Frenkie de Jong bemutatása, akit a szurkolók örömmel fogadtak a Camp Nouban, ám nem mulasztottak el odaszúrni a Barca elnökének:

„Bartomeu mondjon le!” – skandálták a szurkolók a stadionban, ami az elmúlt időszak történései után nem tekinthető meglepőnek.

Samuel Marsden on Twitter

Few chants for Bartomeu to resign https://t.co/zE76RD8MZz


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik