Barca: Jordi Alba megsérült Dortmundban, heteket hagy ki

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2019.09.18. 12:46
null
Jordi Alba combja megsérült a dortmundi csatában (Fotó: Getty Images)
Combsérülést szenvedett a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Jordi Alba, az FC Barcelona spanyol válogatott balhátvédje – adta hírül a katalán klub hivatalos honlapja.

 

A 30 esztendős Európa-bajnok futballista ebben az idényben a Barca összes tétmérkőzését végigjátszotta – leszámítva a kedd esti, dortmundi összecsapást, amelyen a 40. percben le kellett cserélni.

Az FC Barcelona tájékoztatása szerint Jordi Alba combsérülést szenvedett. A La Liga címvédője nem közölte, mikorra várható a korábbi Valencia-játékos visszatérése. A helyi sajtó becslése szerint legkorábban két hét múlva léphet pályára a spanyol labdarúgó.

A bajnokságban a Barca legközelebb a Granada vendége lesz, aztán a Villarrealt fogadja, majd a Getafe otthonában játszik. Ha minden jól megy, Ernesto Valverde vezetőedző az Internazionale elleni BL-meccsen számíthat Jordi Albára.

Dortmundban Alba helyére Sergi Roberto állt be. A katalánok a nyáron szerződtették a 23 esztendős Junior Firpót, aki ugyancsak a védelem bal oldalán szokott játszani.

BAJNOKOK LIGÁJA
F-CSOPORT, 1. FORDULÓ

Borussia Dortmund (német)–FC Barcelona (spanyol) 0–0
Internazionale (olasz)–Slavia Praha (cseh) 1–1(Barella 92., ill. Olayinka 64.)

FC Barcelona on Twitter

ÚLTIMA HORA] Las pruebas realizadas han confirmado la lesión muscular de Jordi Alba Más información https://t.co/YZBcajzkfv



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik