Barca: itt a bizonyíték? A Griezmann-ügy miatt aggódhatnak

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.05. 13:19
null
Lassan egy hónapja lezárult az átigazolás, de még mindig nincs vége a Griezmann-ügynek (Fotó: AFP)
Az FC Barcelonára nézve aggasztó híreket közölt a spanyol El Mundo nevű napilap az internetes felületén: az Atlético Madridhoz és a laphoz is eljutott az az e-mail, amelyben az olvasható, ahogyan a katalánok Antoine Griezmann-nal egyeztettek – még márciusban.


Sevan Karlan, a játékost képviselő egyik ügyvéd küldte a szóban forgó üzenetet, melyet az azóta az FC Barcelonához igazoló Griezmann testvérének és édesapjának címzett. A levélben az előzetes szerződési és fizetési tervezet szerepelt, egy másolattal az Atlético igazgatója, Miguel Ángel Gil Marín is rendelkezik – írja az El Mundo, amelynek értesüléseire több spanyol híroldal, köztük a Marca is hivatkozik.

Mint ismert, a márciusi időpont azért problémás, mert a katalánok 120 millió euróért szerződtették a francia játékost, akinek kivásárlási ára márciusban még 200 millió euró volt – az Atlético Madrid az átigazolás bejelentése után közleményben jelezte, hogy a klub álláspontja szerint a kifizetett összeg nem felel meg kivásárlási árnak.

Javier Tebas, a La Liga elnöke nemrég elismerte, hogy a fővárosiak hivatalos panasz formájában kérték Griezmann játékengedélyének megvonását – ez az üzenet akár bizonyítékként is szolgálhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik