Barca: Ilyen embereknek nem szabadna a klub élén állniuk – Neymar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.21. 08:20
null
Neymar boldog Párizsban, de nem azért távozott Barcelonából, mert ott nem érezte volna jól magát (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain hazai pályán 6–2-re legyőzte a Toulouse-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában. A párizsiak sikeréhez két góllal, két gólpasszal, egy kiharcolt tizenegyessel, valamint számos szép megoldással járult hozzá a 222 millió euróért megvásárolt Neymar, aki a mérkőzést követő nyilatkozatában visszatekintett a Barcelonában eltöltött időszakára.

A 25 esztendős brazil klasszis 2013 és 2017 között erősítette a Barcelonát, melynek színeiben több mint 100 gólt szerzett, és többek között két bajnoki címet, valamint Bajnokok Ligáját nyert a csapattal.

„Amikor megérkeztem, minden jól alakult, de aztán… – sóhajtott Neymar. – A Barcelonát olyan emberek irányítják, akiknek nem szabadna a klub élén állniuk. Nagyon szomorú vagyok emiatt, mert rengeteg barátom van a városban. A Barca és a szurkolók ennél sokkal többet érdemelnek.”

„Nem tudom, mi folyik a klubnál, de nagyon rossz érzés a korábbi csapattársaimat bánatosnak látni. Remélem, jobbra fordulnak a dolgok, és a Barcelona ismét felveszi a versenyt a legjobbakkal” – tette hozzá a világ legdrágább játékosa, aki a barcelonai terrortámadások áldozatainak emlékére megtartott egyperces gyászszünet során a szemeit dörzsölte a PSG vasárnapi mérkőzése előtt.

Neymar egyébként nagyszerűen kezdett a francia bajnokságban, hiszen a Paris Saint-Germainben lejátszott első két mérkőzésén összesen három gólt szerzett és három gólpasszt adott.

NEYMAR GÓLJAI, VALAMINT KÁPRÁZATOS CSELE A TOULOUSE ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik