Barca: „Hazugság és hazugság” – Messi reagált a sajtóhírekre

Vágólapra másolva!
2020.04.10. 10:58
null
Lionel Messi nagyon unhatja már a világsajtóban róla terjedő álhíreket (Fotó: AFP)
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója az utóbbi időben nem először használta arra az Instagram-oldalát, hogy reagáljon a nemzetközi sportsajtóban terjedő hírekre. A hatszoros aranylabdás ezúttal azokat a minapi sajtóértesüléseket cáfolta, melyek szerint az Internazionaléhoz vagy gyerekkori csapatához, a Newell's Old Boyshoz igazolna.

 

Messi Instagram-története (Fotó: sport.es)
Messi Instagram-története (Fotó: sport.es)

Messi Milánóba igazolásával azok után kezdett el ismét foglalkozni az olasz sportsajtó, hogy Massimo Moratti, az Inter korábbi tulajdonosa április elején azt nyilatkozta a Marcának, a lombardiai alakulat a jövőben kísérletet tehet az argentin szupersztár megszerzésére. Sőt, Moratti azt sem zárta ki, hogy Messi a Lautaro Martínez-transzfer részeként kerülhetne az Interhez…

Hogy a 74 esztendős sportvezető komolyan gondolta-e a szavait, nem tudni, Messi ugyanakkor állítja, nincs valóságalapja az olasz sajtóban szárnyra kapó híreknek.

„Nem igaz ez a hír, ahogy a Newell’sszel kapcsolatos híresztelések sem. Mindkét hír hamis. Szerencsére senki sem hiszi el ezeket” – reagált az Instagramon Messi.

Az argentin sztárfutballistának amiatt is magyarázkodnia kellett, hogy a paraguayi börtönből kiengedett Ronaldinho 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadékát egyes sajtóinformációk szerint egy barcelonai számláról fizették ki. Adódik a kérdés, Messi nyújtott segítséget régi jó barátjának?

„Hazugság” – reagált a felvetésre Instagram-sztorijában a Barcelona klasszisa, aki a #fakenews (lásd: a mellékelt képen) felirattal nyomatékosította álláspontját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik