Barca: elég az alkudozásból, 120 milliós klasszis az új célpont?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.13. 11:58
Angol és spanyol sajtóhírek szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának elege lett abból, hogy egyik kiszemelttel sem tud megállapodni, így új célpont felé fordultak a katalánok!

Mióta Neymar búcsút intett Barcelonának, téma a gránátvörös-kékek háza táján, hogy ki pótolhatja a brazil klasszist.

Eddig a Liverpool sztárja, Philippe Coutinho, valamint a Dortmund fiatal csillaga, Ousmane Dembélé tűnt a befutónak, ám nagyon úgy néz ki, egyik csapattal sem tud megegyezni időben a Barca.

Angol és spanyol sajtóhírek szerint kezd elegük lenni a katalánoknak a vég nélküli alkudozásból, és szeretnének egy igazi sztárt igazolni, méghozzá minél gyorsabban.

Épp ezért rákérdeztek a Chelsea-nél, mennyiért engednék el Eden Hazard-t. A válasz a diariogol.com beszámolója szerint meglepően gyorsan jött: 120 millió euróért hajlandóak megválni a belgától a „kékek”.

A hírek szerint jelenleg az a téma, sikerül-e bevonni az átigazolásba a Barcelona játékosát, Sergi Robertót, a londoniak ugyanis szívesen látnák a spanyolt.

Az egyetlen ember, akivel még meg kell állapodni, az Eden Hazard. Ha a Chelsea klasszisa bólint, egy pillanat alatt felgyorsulhatnak az események…

Azt azonban érdemes hozzátenni, a belga egyelőre csak a C-terv, és a Barcelonánál még mindig jobban örülnének Dembélé vagy Coutinho érkezésének. Ha ott esetleg változás áll be, azonnal háttérbe szorul Hazard.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik