Barca: csütörtökön bejelenthetik Japánban Iniesta érkezését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.23. 18:01
null
Andrés Iniesta hamarosan a Vissel Kóbe mezében szelfizhet? (Fotó: AFP)
Úgy tűnik, pont kerülhet Andrés Iniesta ügyének végére, a japán élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (J-League) 6. helyén álló Vissel Kóbe ugyanis spanyol lapértesülés szerint csütörtökre sajtótájékoztatót hirdetett meg, a Kóbétól több mint 400 kilométerre található Tokióban, hogy bejelentse új játékosát.



A Barcelonát 1996 óta szolgáló, a nyáron távozó középpályással kapcsolatban a kezdeti hírek a Csungcsing Lifan érdeklődéséről szóltak, az El Mundo azt is tudni vélte, hogy Iniesta évi 27 millió eurót kereshet majd, ehhez még három év alatt 36 millió érkezhet a játékos borászatán keresztül. Ezt a kínai csapat május 7-én cáfolta, a Cadena SER pedig a Vissel Kóbe érdeklődéséről számolt be kedden.

A japán klub viszont május 9-én cáfolta, hogy Iniesta érkezne – a hírek hároméves, 25-30 millió eurós fizetést hozó szerződésről szólták a világbajnok középpályással kapcsolatban.

„Megdöbbentem, semmit sem hallottam erről – mondta anno a Kóbe sportigazgatója, Miura Acuhiro. – Őszintén szólva, ezek az összegek sosem tűnnek reálisnak nekem. Szenzációs lenne, hogy valóban hozzánk igazolna, de ez nem reális.”

Nos, úgy tűnik, az elmúlt két hétben változtak a dolgok, az As beszámolója szerint ugyanis a japán csapat csütörtökre sajtótájékoztatót jelentett be, amelyen Iniesta érkezését jelentik be.

A Vissel tulajdonosa egyébiránt a Rakuten vezérigazgatója, Mikitani Hirosi – ez a cég a Barcelona mezszponzora.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik