Cristiano Ronaldo szívesen látta volna egykori riválisát a Juventusnál – erre egy darabig még biztosan várni kell (Fotó: AFP)

Nemrég hosszabban is elemeztük Ivan Rakitic barcelonai helyzetét – röviden annyi a lényeg, hogy a katalánok világbajnoki ezüstérmese kulcsemberből kegyvesztetté vált. A 31 éves középpályás most a horvát 24sata nevű lapnak nyilatkozott, az interjúból több spanyol lap, köztük a Sport is idéz..

A beszélgetés során Rakitic elárulta, hogy Cristiano Ronaldo is felhívta azért, hogy csatlakozzon a Juventushoz, ám a csapatok nem tudtak megegyezni az átigazolási díjban, így nem jött létre az üzlet. Ezt követően az előtte álló lehetőségekről is beszélt.

„Nem tudom, mi jön most. Nehéz ez, mert nemcsak a csapat része akarok lenni, hanem játszani is szeretnék. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy változzon a helyzet. Két év van hátra a szerződésemből, nincs jobb hely számomra futballistaként, mint Barcelona, ez a világ legjobb klubja, de elsősorban játszani szeretnék, és nem a városban, illetve a tengerparton sétálgatni” – mondta Rakitic.