Barca: balhé az öltözőben, azt érzik, Piqué elárulta őket

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.10.22. 09:11
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatánál problémákat okozott az öltözőben, hogy többek közt Gerard Piqué is meghosszabbította a szerződését.

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-győzelem után több futballista is aláírta új szerződését a katalánoknál: Gerard Piqué 2024-ig, Marc-André ter Stegen 2025-ig, Clément Lenglet és Frenkie de Jong pedig 2026-ig hosszabbított.a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-győzelem után több futballista is aláírta új szerződését a katalánoknál: Gerard Piqué 2024-ig, Marc-André ter Stegen 2025-ig, Clément Lenglet és Frenkie de Jong pedig 2026-ig hosszabbított.

Ez azonban sokaknak nem tetszett a Barcelona öltözőjében.

A problémát az jelentette, hogy korábban a játékosok megbeszélték, senki nem ír alá új szerződést addig, míg a klub le nem tesz arról a tervéről, hogy minimum 25 százalékkal csökkentse a labdarúgók fizetését ebben az idényben.

A Barcelona játékosai azt érzik, Piqué elárulta őket (Fotó: AFP)
A Barcelona játékosai azt érzik, Piqué elárulta őket (Fotó: AFP)

A klub a koronavírus-járvány miatti pénzügyi helyzet miatt hozta meg ezt a döntést, ám tette mindezt úgy, hogy nem egyeztetett a játékosokkal.

Épp ezért nemrég a futballisták úgy döntöttek, addig nem ülnek tárgyalóasztalhoz a vezetőséggel semmilyen témában, míg tervben van a fizetéscsökkentés. Erről levelet is írtak Josep Maria Bartomeu elnöknek, amit a kapitányok, így Gerard Piqué is aláírtak.

Ehhez képest Piqué most meghosszabbította a szerződését, és erről természetesen nem szólt a társainak a Marca szerint, ezzel pedig az eddig sem túl vidám öltözői hangulat még tovább romlott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik