Barca: Amit kifizettek értem, az… – kifakadt a klub korábbi védője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.10. 10:41
Dmitro Csihrinszkij, a La Ligában szereplő FC Barcelona korábbi labdarúgója nincs túl pozitív véleménnyel a katalánoknál töltött időszakáról.

A 31 esztendős, 29-szeres ukrán válogatott Csihrinszkij jelenleg az AEK Athén játékosa, ám 2009 augusztusában óriási visszhangot keltett, amikor a Barca 25 millióért szerződtette őt.

Csihrinszkij most az FC Barcelonánál töltött rövid időszakáról beszélt.

„Az a huszonötmillió euró, amit a Barcelona annak idején kifizetett értem, egyáltalán nem a valós értékem volt, az összeg viszont óriási nyomást helyezett rám – fakadt ki az ukrán futballista a Cadena SER-nek. – Teljesen más világba csöppentem. Meglepetés volt, hogy olyan sztárok mellett lehettem, mint Lionel Messi vagy Zlatan Ibrahimovic. Lenyűgözött, hogy ilyen csapat részese voltam. Azon viszont meglepődtem, ahogy a Camp Nouban viselkedtek velem a szurkolók. Nem értettem, hogy ugyanazok az emberek, akik öt perccel korábban még bátorítottak, most miért üvöltöznek.”

A középhátvéd elmondta a véleményét Cristiano Ronaldóról is – ez sem épp túl hízelgő…

„Ronaldo nagyszerű gólszerző, de egyáltalán nem a világ legjobbja, ő ugyanis önző. Messi ezzel szemben más, ő mindig csapatban gondolkodik.”

Csihrinszkij egy idény után, 2010 nyarán távozott az FC Barcelonától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik