Barca: a spanyol válogatott szélső nem kér a katalánokból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.29. 15:05
Hiába érvényesítené a Gerard Deulofeu szerződésében szereplő záradékot a La Ligában szereplő Barcelona labdarúgócsapata, a támadó nem szeretne a gránátvörös-kékeknél játszani.

Deulofeu 2015-ben került a Barcelonától az Evertonhoz, ám a katalán klub a szélső szerződésébe visszavásárlási opciót is rakatott, ennek eredményeképp a Barca 12 millió euróért visszaveheti az Evertontól a 23 esztendős játékost.

Deulofeu 2017 januárjában a kevés lehetőség miatt Olaszországba, a Milanhoz ment kölcsönbe, a piros-feketéknél pedig hamar stabil kezdővé vált, 17 bajnokin összesen négyszer volt eredményes, emellett kiosztott három gólpasszt is.

Remek teljesítménye után a háromszoros spanyol válogatott futballistával kapcsolatban jelezte a Barcelona, érvényesítené a záradékot, s visszavinné az Evertontól. Igen ám, csakhogy Deulofeu a brit lapok szerint közölte a spanyol egyesülettel, nem kíván a cserepadon ülni, számára elsődleges a játékmennyiség, és nem áll szándékában visszatérni a Barcelonához.

A Daily Mail úgy tudja, Deulofeu szívesen menne vissza a Milanhoz, de emellett a Serie A-ból a Juventus is élénk érdeklődést mutat iránta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik