Barca: 1–10-es skálán Valverde ennyire unja a Neymar-ügyet…

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.30. 20:40
null
Ernesto Valverdének elege van már a Neymar-ügyből (Fotó: AFP)
Nagyon unja már Neymar átigazolási ügyét Ernesto Valverde, az FC Barcelona vezetőedzője, aki pénteki, az Osasuna elleni bajnoki mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elárulta, alig várja már, hogy hétfőn véget érjen a nyári átigazolási időszak…

 

Neymar kapcsán a legfrissebb információk egyike – amelyet az FC Barcelonához közeli források a Catalunya Radiónak megerősítettek –, hogy a Paris Saint-Germain 130 millió eurót, Ivan Rakiticet, Jean-Clair Todibót, valamint kölcsönbe Ousmane Dembélét kérte a katalánoktól a brazil labdarúgóért cserébe, ám a Barcelona elutasította a párizsiak felvetését.

További hír Neymarral kapcsolatban, hogy egyik szponzora, a GaGa Milano óragyártó cég pénteken az Instagram-oldalára kirakott róla egy Barca-mezes képet, amelyet röviddel ezután minden magyarázat nélkül eltávolított a közösségi felületéről.

Neymar a Barca mezében – egyelőre(?) még csak a Photoshop segítségével
Neymar a Barca mezében – egyelőre(?) még csak a Photoshop segítségével

Nehéz tehát követni, hogy ténylegesen hol tart most a Neymar-ügy, nem csoda, hogy Ernesto Valverde torkig van már a brazil klasszis körül kialakult mizériával…

„Hogy mennyire unom már a témát? 1-től 10-es skálán 9.5-re mondanám. Alig várom már a hétfőt, akkor végre megszabadulunk a pletykáktól…” – utalt az átigazolási időszak szeptember 2-i zárultára a Barcelona vezetőedzője, aki a vádlijával bajlódó Lionel Messi állapotára is kitért.

„Még mindig regenerációs munkát végez, reméljük, hogy a válogatott szünet után a Valencia elleni bajnoki és az első Bajnokok Ligája-mérkőzésünkre (a Dortmund ellen idegenben – a szerk.) felépül.”

A katalánok szombati, Osasuna ellen készülő keretéből a sérült futballisták (Messi, Luis Suárez, Ousmane Dembélé, Neto, Junior Firpo) mellett edzői döntés értelmében Carles Alená és Jean-Clair Todibo is kimaradt, a két fiatal támadó, Carles Pérez és Ansu Fati azonban ismét bekerült.

A BARCELONA 18 FŐS KERETE AZ OSASUNA ELLEN
Kapusok:
Ter Stegen, Inaki Pena
Védők:
N. Semedo, Piqué, Lenglet, Wagué, Jordi Alba, Umtiti
Középpályások:
Rakitic, Busquets, Arthur, S. Roberto, F. de Jong, Ar. Vidal
Támadók:
Rafinha, Griezmann, Carles Pérez, Ansu Fati

SPANYOL LA LIGA
3. FORDULÓ
Szombat

17.00: Osasuna–Barcelona (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik