Inter: az argentin kapitány szerint Lautarónak a Barcában a helye

Vágólapra másolva!
2020.05.20. 16:12
null
Lautaro Martínez Barcelonában kiteljesedhetne honfitársa, Lionel Messi mellett (Fotó: inter.it)
Lionel Scaloni, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerte: a nemzeti csapat érdekét az szolgálná, ha az Internazionale csatára, Lautaro Martínez a Barcelonába szerződne, amelyben jobb összhang alakulhatna ki közte és Lionel Messi között.

 

A Lautaro Martínezt és a Barcelonát összekapcsoló híresztelések a koronavírus-járvánnyal egy időben tetőztek, a lehetséges átigazolásra reagálva pedig az argentin szövetségi kapitány most elmondta: nem bánná, ha a 22 éves csatár a Giuseppe Meazza Stadionból a Camp Nouba tenné át a székhelyét.

„Ha Lautaro olyan csapattársakkal játszhatna, mint Messi, az nekünk csak jó lenne – idézte Lionel Scalonita spanyol RTVE-nek adott interjújából a football-italia.net. – Úgy gondolom, a következő évek meghatározó csatára lehet, és bízom benne, hogy a fejlődése töretlen lesz.

Ennek ellenére a Lazio és az Atalanta korábbi szélső hátvédje azt is elismerte, hogy az Internél is nagyon jó helyen van a fiatal csatár. „Lautaro nagyszerű csatár, és a legnagyobb csapatok egyikében kell játszania. Máris egy ilyenben van, de ha mégis a klubváltás mellett döntene, a Barcelonánál jobbat nem tudok elképzelni számára” – fogalmazott a szövetségi kapitány.

Lautaro Martínez hazájában a Racingban futballozott, mielőtt 2018 nyarán Milánóba szerződött, a válogatottban eddig 17 mérkőzésen kapott lehetőséget, és kilencszer volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik