Atlético: az Arsenal sztárját visszahoznák Spanyolországba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.16. 09:41
A Primera Divisiónban szereplő Atlético Madrid labdarúgócsapata Santi Cazorlát, az Arsenal játékmesterét szerződtetné. A Cadena Cope információi szerint a spanyol válogatott játékos rá is bólintott az üzletre, már „csak” a kluboknak kell megegyeznie.

Cazorla kiváló formában játszik, egymás után kétszer is megválasztották az Arsenalnál a hónap legjobb játékosának, a Middlesbrough elleni 2–0-s vasárnapi kupamérkőzésen pedig kapitányként vezethette ki társait az Emirates gyepére.a Middlesbrough elleni 2–0-s vasárnapi kupamérkőzésen pedig kapitányként vezethette ki társait az Emirates gyepére.

A Villarrealt és a Málagát is megjáró karmester 2012-ben igazolt az Arsenalhoz, és hamar a szurkolók kedvencévé vált. A mindkét lábával remekül rúgó Cazorla a 2014–2015-ös szezonban huszonkilenc mérkőzésen lépett pályára a londoni klub mezében, hat gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott.

A Transfermarkt.de honlapon 22.8 millió fontra becsült piaci értékű Cazorla 2014 márciusában 2017-ig hosszabbított szerződést az Arsenallal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik