Atlético: Torres győzködi Griezmannt a maradásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.14. 06:38
Fernando Torres nem érti, hogy csapattársának, Antoine Griezmann-nak miért lenne oka elhagynia az Atlético Madridot, hiszen elmondása szerint nem sok olyan klub van a világon, amelyben jobb dolga lenne a francia támadónak.

Antoine Griezmannt nemrég a Manchester Uniteddal hozták szóba, így több lehetősége is van a jövőjét illetően, csapattársa, Fernando Torres szerint azonban az lenne a legjobb döntés a részéről, ha maradna az Atléticónál.

„Hova akarsz menni, hogy tovább fejlődj, ha már így is egy olyan csapatnál játszhatsz, mint az Atlético? – tette fel a költői kérdést a spanyol. – Nincs sok csapat a világon, ami ennél jobb lenne. Remélem, hogy örökre nálunk marad."

Torres számára ismerős lehet Griezmann helyzete, ő 23 évesen igazolt a Premier League-be a Liverpoolhoz, majd onnan négy év múlva a Chelsea-hez, a londoni klub ráadásul rekordnak számító 50 millió fontot fizetett érte. Torres emiatt megérti a fiatal játékosokat, de szerinte mérlegelniük kell helyzetüket egy esetleges átigazolás előtt.

„Ez normális egy olyan fiatal játékosnál, aki hirtelen a világ egyik legjobbja lesz, és mindenki őt akarja átigazolni. Antoine több helyre mehet, de nincs sok olyan klub, amely képes azt kínálni neki, mint az Atlético: a nemzeti bajnokságban és Bajnokok Ligájában is játszhat. Az Atlético az egyik legtöbbre tartott csapat Európában, szóval nincs oka a távozásra."

A spanyol szerint Griezmann eredményei a közelmúltból is a maradás mellett szólnak.

„Tavaly a BL-döntőben játszottunk, Antoine ráadásul az Eb-döntőben is ott volt Franciaország színeiben, szóval tudhatja, milyen nehéz bajnokká válni, de egy olyan csapatnál játszhat, mint a miénk. A világ a lába előtt hever" – vélekedett Torres.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik