Atlético: Torres gólt szerzett az utolsó meccsén, a csapat nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 20:51
Az Atlético Madrid friss Európa-liga-győztes labdarúgócsapata jótékonysági mérkőzésen 3–2-es győzelmet aratott a Nigériai Szuper Sasok felett Uyóban. A vendégek második gólját szerző Fernando Torresnek ez volt az utolsó meccse a spanyol klub színeiben.

Az Atlético első keretéből csak Jan Oblak, Juanfran, Gabi, Ángel Correa, Vitolo, Thomas Partey, Kévin Gameiro, Fernando Torres, valamint a második számú kapus, Axel Werner repült el megmérkőzni a Szuper Sasok nevű alkalmi alakulattal, amely nem összekeverendő a világbajnokságra utazó nigériai válogatottal – bár Kelechi Nwakali 31. percben szerzett találata a vb-n is megállná a helyét.

A spanyolok Ángel Correa révén hamar válaszoltak, majd a 63. percben a szünetben beálló Fernando Torres közeli és erőteljes fejes góljával meg is fordították az állást. A 34 esztendős ikon ezen a meccsen szerepelt utoljára az Atléticóban.

A nigériaiak a hajrához közeledve egyenlítettek Mohammed Usman találatával, aki „nagyon csúnyán” megforgatta a madridiak védőjét, mielőtt a kapuba passzolt. A hazaiak ezt követően felbátorodtak, de a győztes gólt nem ők, hanem Borja Garcés rövid felsőbe tartó bombájával a spanyolok szerezték meg.

Az Atlético szezonja ezzel a sikerrel hivatalosan is véget ért.

JÓTÉKONYSÁGI MÉRKŐZÉS
Nigériai Szuper Sasok–Atlético Madrid 2–3
G:
Nwakali (31.), Usman (79.), ill. Á. Correa (34.), F. Torres (63.), Borja Garcés (85.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik