Atlético: Sohasem igazolom le a fiamat – Diego Simeone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.13. 11:25
null
Diego Simeone büszke a fiára (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone kizárta annak a lehetőségét, hogy fiának, Giovanninak ő legyen az edzője.

 

A 23 esztendős Giovanni Simeone 2016-ban debütált az olasz élvonalban, azóta 27 bajnoki gólt szerzett a Genoában és a Fiorentinában, sőt nemrégiben az argentin válogatottban is bemutatkozott.

Édesapja, az Atlético Madridot irányító Diego Simeone büszke fia pályafutásának alakulására, ám azt nem tudja elképzelni, hogy szerződtesse őt.

„A képességei alapján lehetne a játékosom, de soha nem fogom leigazolni. Nem szeretném teljesen kizárni a lehetőségét, de nagyon nehéz helyzet lenne. Neki, nekem, a kapcsolatunknak... Egyébként is nagyszerűen alakulnak most a dolgai, talán majd egy nap csatlakozhat, amikor már nem leszek az Atléticónál. Izgatottsággal tölt el, hogy láthatom őt játszani a válogatottban, mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen.”

A 48 esztendős szakembert arról is megkérdezték, hogy visszatérne-e az Interhez, amelynek 1997 és 1999 között volt a futballistája.

„Igen, ezt a jövőben szeretném megvalósítani, de most minden erőmmel az Atléticóra koncentrálok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik