Atlético: Santi Cazorla is képben van - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.11. 09:09
Angol lapértesülések szerint a bajnoki címvédő, BL-döntős Atlético Madrid fontolgatja az Arsenal spanyol válogatott légiósának, Santi Cazorlának a megszerzését.

A támadások felépítéséhez értő, több poszton is hasznos Cazorla (29) két éve 20 millió euróért szerződött a londoniakhoz, ahová 2016 nyaráig érvényes szerződés köti.

Az Atléticótól távozni készül Diego Costa – Chelsea-hez történő igazolását kész tényként közli a világsajtó –, márpedig a honosított spanyol válogatott nagy űrt hagy maga mögött a madridi támadósorban, viszont pénzhez jut a klub.

Cazorla mondjuk egymaga elvinné a Costáért kapott pénz (nagyságrendileg 40 millió euró) döntő részét (az Arsenal spanyol légiósának értékét 30 millió euróra teszi a transfermarkt.de), és akkor az Atlético többi kiszemeltjéről (Carlos Bacca, Roberto Soldado, Romelu Lukaku) még nem is tettünk említést.

Az átigazolási piacon az Arsenal is aktívabb magatartást tanúsít, mint szokott – az átigazolásra érdemesre talált futballisták közül minden másodikat összeboronálták velük is –, az erősítésnek pedig feltétele, hogy saját játékoskeretét közben szakmailag és gazdaságilag átértékelje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik