Kieran Trippiernek a BL-döntő lehetett a búcsúmeccse a Tottenhamben (Fotó: AFP)

 

Felgyorsultak az események az utóbbi órákban Kieran Trippier klubváltása kapcsán: a Sky Sports úgy tudja, a 28 éves futballista szerdán orvosi vizsgálatokra utazik Madridba, míg Fabrizio Romano átigazolási guru arról írt a Twitter-oldalán, hogy a két klub között teljes az egyezség, Trippiernek már csak a kötelező teszteken kell átesnie ahhoz, hogy az Atlético játékosa legyen.

Fabrizio Romano on Twitter

Kieran Trippier from Tottenham to Atlético Madrid, here we go! Total agreement reached between clubs and he'll have medicals soon. #Atleti #Tottenham #THFC #transfersA spanyol klub kerete nagy változásokon esik át a nyáron, a védők közül Lucas Hernández (Bayern München), Diego Godín (Internazionale) és Juanfran (?) is távozott, Santiago Arias maradása sem biztos, míg Filipe Luís szerződése lejárt, és egyelőre nem sikerült vele megállapodni a folytatásról.

Trippiert a Spurs átadólistára tette – akárcsak Serge Aurier-t –, mert más típusú jobbhátvédet keres. Az angol labdarúgót korábban szóba hozták a Napolival, a Juventusszal és a Bayern Münchennel is.