Atlético: Mivel érdemeltem ki ezt? - 45 ezren köszöntötték Torrest

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.04. 15:21
null
Torres és új, 19-es számú meze (Fotó: Reuters)
Negyvenötezer Atlético Madrid-szurkoló köszöntötte vasárnap a Vicente Calderón Stadionban a „hazatérő” nagy kedvencet, Fernando Torrest. A spanyol válogatott támadó maga sem érti, mivel érdemelte ki ezt a nagy szeretetet. A 19-es számú mezt viseli majd régi-új klubjában.

Már jóval a hivatalos bemutatás előtt hosszú sorok kígyóztak a stadion körül, rengetegen akartak személyesen ott lenni Fernando Torres visszatérésénél.

„Egy nap el kell mondanotok, mivel érdemeltem ki ezt a különleges bánásmódot” – mondta a kilátogatókat a kezdőkörből üdvözlő Torres. Mint ismert, a támadó 2007-ben hagyta ott az Atléticót a Liverpool kedvéért. Majd a Chelsea-ben töltött három és fél szezon után előbb kölcsön, aztán végleg az AC Milanhoz került. Az olaszok most 18 hónapra adták kölcsön régi klubjának.

„Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy a visszatérésem megvalósulhatott. Simeone bizalma sokat jelentett, minél hamarabb szeretném meghálálni. Még sok mindent szeretnék nyerni a karrierem során, és ezt mind ezzel a klubbal érném el. Amikor távoztam, az volt életem legnehezebb döntése, de a klubnak és nekem is arra volt szükségem. Azóta sokat változott a csapat, most a legmagasabb szinten versenyez – a Real Madriddal és a Barcelonával. Az előző szezon jó példa volt arra, miről szól ez a klub: mindegy, hogy győzelem vagy vereség a vége, de mindenki elkötelezett a csapat iránt és küzd a végsőkig” – méltatta az Atléticót Torres, aki a 19-es számú mezt kapta.

„Hiányzott valami, ami motiváljon, valami, amit csak itt tudok megtalálni” – zárta Torres, aki szerdán, a rivális Real Madrid elleni Király-kupa-nyolcaddöntőn debütálhat régi-új csapatában.

45 ezren köszöntötték a visszatérő Torrest (Fotó: as.com)
45 ezren köszöntötték a visszatérő Torrest (Fotó: as.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik