Atlético Madrid: Sajnálom, ez nem az a nap – Griezmann

Vágólapra másolva!
2018.06.12. 15:05
null
Antoine Griezmann jövője továbbra is kérdéses (Fotó: AFP)
Antoine Griezmann, az Európa-liga-győztes Atlético Madrid francia válogatott labdarúgója kedd délután mindenkit meglepett – az előzetes várakozásokkal ellentétben egyáltalán nem volt hajlandó a jövőjéről beszélni.

 

A 27 éves támadóval – aki jelenleg a francia válogatottal Oroszországban készül a csütörtökön kezdődő világbajnokságra – kapcsolatban hónapok óta azt pletykálták, hogy a La Liga legutóbbi idényében aranyérmes FC Barcelonához szerződik. A 2017–2018-as évadban 49 tétmérkőzésen összesen 29 gólt szerző játékos kivásárlási ára 100 millió euró.

Kedd reggel bombaként robbant a hír, hogy Antoine Griezmann – Steven Nzonzival egyetemben – 14.30-kor sajtótájékoztatót tart. A nemzetközi sportsajtó azt várta, hogy a klasszis támadó megszólal a jövőjével kapcsolatban, ám mindenki hoppon maradt. A késéssel kezdődő sajtótájékoztatón Griezmann leszögezte: „Sajnálom, tudom, hogy rengetegen azt várták, de ez nem az a nap, amikor a nyilvánosság elé tárom a döntésem.”

A francia sztárt az újságírók természetesen igyekeztek kifaggatni, ám a támadó a hamarosan rajtoló világbajnokságról volt csak hajlandó beszélni.

Griezmann 2014 nyarán szerződött a Real Sociedadtól a spanyol fővárosba, az Atlético Madrid színeiben összesen 209 mérkőzésen szerepelt, ezeken 112-szer volt eredményes, emellett kiosztott 40 gólpasszt is. Griezmannt az elmúlt évek során hiába csábították a világ legerősebb egyesületei, a francia támadó eddig minden próbálkozást elhárítva hű maradt az Atléticóhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik