Atlético: kifütyülték Griezmannt, a csapattársak támogatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.22. 15:11
null
Antoine Griezmann kapott a szurkolóktól hideget-meleget (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid támadója, Antoine Griezmann neve nem egyszer hangzott már el az elmúlt időszakban átigazolási pletykákkal kapcsolatban. Mindenekelőtt az ugyancsak a La Ligában szereplő FC Barcelona érdeklődéséről hallani– a fővárosiak már közleményt is kiadtak, amelyben elítélik a katalánok hozzáállását. A madridi klub szezonbeli utolsó bajnokiján a szurkolók egy része Griezmann ellen fordult – csapattársai viszont a védelmére keltek.

 

Habár az Európa-liga diadal pénteki ünneplésén még csak Griezmann maradását „követelték” a szurkolók, az Eibar elleni bajnokin már más volt a helyzet.

A Wanda Metropolitano közönségének egy csoportja ugyanis kifütyülte a franciát, erre az Atléticótól távozó Fernando Torres bátorító szavakkal biztatta őt – Griezmann az El Día Después videójának tanúsága szerint meghatódott csapattársa szavain.

Twitter

Que se lo diga el que los abandonó y se fué al extranjero para ganar títulos importantes, para después volver a jubilarse.. manda huevos.

„Semmit nem fogunk neked felróni. Itt igazán nagy szükség van rád” – mondta Torres csatártársának.

Diego Godín mindeközben a vezetőedző, Diego Simeone unszolására odafutott a francia támadót pfujoló szurkolókhoz, és próbálta őket jobb belátásra bírni. „Biztassátok, maradni fog”mondta az Atléti-rajongóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik